Automate your Marketing
with Womplify




 
..dan aku pencari ilham.

By: cak cicadalogy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 26-Jan-2009 05:09 Email | Share | | Bookmark
pindah sudah..ehe.

saya sudah pindah.
walau dimana jua saya berada, diharap sahabat2 semua terus menziarah, menyokong, mengutuk, mengomen, mengkritik..kerana tanpa anda..siapa lah sayep.

sila ke http://encikcak.wordpress.com

terima kaseh semua dan wassalam.
- cak.

Quote:
currently rumah baru agak tak meriah sikit. will upgrade and renovate from time to time


Saturday, 17-Jan-2009 01:08 Email | Share | | Bookmark
just another entry - save ur tears


celaka Zionis celaka.

fotopages..bukan niat mahu menyokong, hanya mahu berkarya. blog lain aku rs tak best la. bak kata anep..perpindahan akan dipertimbangkan. tp tak tau nak pindah kat mana.


Tuesday, 13-Jan-2009 15:04 Email | Share | | Bookmark
just another entry - seringkali


Quote:
yang sering terjadi..


Saturday, 10-Jan-2009 11:13 Email | Share | | Bookmark
Y O U T H 09

sabtuday 100109.
pegi sorang. then lepak ngan anep ngan kawan2nya, farez, faiz, dina, and terjumpa arie, yem, hafiz (hpp) kejap aje. tak lama pon pegi, layan batle of the band sepam dua, amik gmbr sepam dua, isap rokok sepam dua, makan mcd sepam dua (lps ni aku berazam tak nak makan kat sini) then balik sepam dua.



kopi dari anep

kopi dari far east


kopi dari dina

dina dan kawan2





kidney dish..gud luck guys



Tuesday, 6-Jan-2009 13:45 Email | Share | | Bookmark
just another entry

dah lama tak kuar main2 ngan kamera.
dah lama tak main tembak-tembak.
tak tau la..aku bizi ke. ke buat2 bizi.
takde mood ke, takde idea ke, malas ke.
ntah le..






Quote:
pic lama.saja update nak hiburkan hati sendiri. terinspired by yem sebenarnya:-D


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net